Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

«EVROPAIKOS EFIALTIS»






Ο «EVROPAIKOS EFIALTIS» είναι μία Αστική Μή Κυβερνητική καί Μή Κερδοσκοπική Εταιρία (Α.Μ.Κ.Ε) με έδρα τήν Ελλάδα καί λειτουργεί σύμφωνα με τον κανονισμό τού 2005 τής Ε.Ε




ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ EVROPAIKOS EFIALTIS

Ο βασικός στόχος τής Εταιρίας, είναι νά ΠΡΟΩΘΉΣΕΙ τήν ΑΝΆΠΤΥΞΗ και την υλοποίηση
ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΙΔEΑΣ.



ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ:

-Γενικές καί ειδικές πληροφορίες σχετικά με το καταστατικό τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

-Την ακριβή ενημέρωση της κυβέρνησης καί τών πολιτών σε όλους τούς τομείς της ανάπτυξης.

-Η συμμετοχή τής Α.Μ.Κ.Ε με άλλα κοινοτικά θεσμικά όργανα προκειμένου νά καλύπτει την έλλειψη τοπικών θεσμών γιά τήν συνεργασία των κρατών μελών στην Ευρωπαϊκή Ένωση ώς νέο ΜΈΛΟΣ.

-Την αναγκαιότητα γιά τήν επιχείρηση καί την υλοποίηση, σε εθνικής εμβέλειας, με έργα πού χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό καί τού εθνικού θεσμικού ΟΡΓΆΝΟΥ της ΈΝΩΣΗΣ.

ΣΚΟΠΟΙ του EVROPAIKOS EFIALTIS είναι οι εξής:

- Νά ενημερώνει την κυβέρνηση καί τούς πολίτες, γιά την ανάπτυξη, την ανάθεση καί την υλοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

-Όλα τά είδη των δραστηριοτήτων πού παρέχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση καί εφαρμόζονται από στά Κράτη Μέλη καί στούς Πολίτες καί έχουν νά κάνουν με τούς ανθρώπους, ανθρωπίνου δυναμικού , την εργασία, τεχνολογία, επιστήμη, περιβάλλοντος, πολιτισμού , την κοινωνία καί την ανάπτυξη των πολιτών στά Κράτη Μέλη.

-Κάθε είδους δραστηριότητα προκειμένου νά εκπαιδεύσει όργανα η ανεξάρτητες ομάδες, σεμινάρια, δράσεις, υλοποίηση καινοτόμων δραστηριοτήτων γιά την ανάπτυξη της υποδομής των μελών όπως ορίζει η Ε.Ε.

-Κάθε είδους δραστηριότητα πού προβλέπεται άπω την Ε.Ε. της τοπικής αυτοδιοίκησης, περιφέρειες, υπουργεία κ.λ.π στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε άλλα κράτη μέλη, νέα μέλη καί στο σύνολο της Ευρωπαϊκής επικράτειας.

-Τίς πληροφορίες και την δημιουργία υποδομών σε δράσεις πού γίνονται με σεμινάρια, συναντήσεις και τά έργα πού εγκρίνονται απευθείας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο χωρίς την ανάγκη τού κάθε εθνικού φορέα έγκρισης.

-Λόγω αυτών, ο EVROPAIKOS EFIALTIS έχει εγκριθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως πιστοποιημένη Α.Μ.Κ.Ε και συγχρηματοδοτούμενου ιδρύματος, αναλαμβάνει έργα σε θέματα ανάπτυξης, κοινωνικό-οικονομικής , περιβάλλοντος και δίνοντάς τεχνογνωσία στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τά νέα μέλη.

-Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη να ενημερώνει όλες τίς αρχές τού κράτους μέλους και των πολιτών της.

-Άμεση επαφή με τίς τοπικές αρχές και συνεργασία μαζί τους για την ανάληψη αναπτυξιακών προγραμμάτων της Ε.Ε μέσω της απορρόφησης των Κοινοτικών κονδυλίων.


ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ:

-Δίκτυο ειδικών συμβούλων για νά επιτευχθεί η καλύτερη ενημέρωση σε Κοινοτικά έργα που είναι διαθέσιμα στην Ε.Ε. και τα νέα Μέλη.

-Αυτοτελώς η σε συνδυασμό με τίς τοπικές αρχές, προκειμένου τά Κοινοτικά έργα υποδομής γιά την ανάπτυξη στην Ελλάδα γιά την ίση κατανομή των Κοινοτικών κονδυλίων της Ε.Ε. μεταξύ των κρατών μελών καί τών νέων Μελών.

-Βάσει της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, ενεργεί καί νά μεριμνά γιά τόν προγραμματισμό , την αναβάθμιση της ποιότητας των Ευρωπαίων πολιτών, μέσα από την υλοποίηση των επιμέρους έργων όπως:
Μεταφορά τεχνογνωσίας υψηλών προδιαγραφών, αφαλάτωσης με φωτοβολταϊκό ενεργειακό
σύστημα στίς Ευρωπαϊκές παράκτιες περιοχές και Ευρωπαϊκά νησιά , υψηλής τεχνολογίας και περιβάλλοντος, μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων, κ.τ.λ.  






ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.




Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

































  • Δημοσίευση: EVROPAIKOS EFIALTIS
    Σάς άρεσε;
    Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά 
    Σχολιάστε!!!
    Διαδώστε!!!!
    29/5/2018 - 01 - 01 
    Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου